Sunday, July 15, 2012

I'll try to fix you.

Hommikust. Täna ärkasin alguses poole neljast, siis lõpuks Tanel ajas ennast üles ja läks teistega kalale. Mingi poolüheksa ärkasin uuesti korraks, Tann tuli toast läbi ja läks veel ühte kohta kalale, ma tegin suitsu ära ja läksin magama tagasi ja kui lõpuks täitsa üles ärkasin, siis ma ei tea, mis kell oli. Musi äratas mu jäätise ja šokolaadiga üles (a) ;*. Siis telekas ja värgid, veits kaarte mingi aeg ja nüüd musi läks jälllllllle kalale. Vnoh tegelt mingi 40mintsa tagasi ma pakun ;). Ma olin netis, nagu praegugi. Vahepeal panin musi püksid välja kuivama ja kohe kohe suitsule. Vaatab, mis telekast tuleb ja ss ilmselt netist ära, vot.
Tsäu, !

Kallis ;**!

Saturday, July 14, 2012

Be every color that you are.

Terää! Eile oli siis musil päriselt sünnipäev, meie olime Keavas. Aga vähemalt sain kõige esimesena õnne soovitud. Ja ma loodan, et see oli meelde jääv soovimine :D ;)! Eile õhtul, siis Raplas veitsaks, poodides, tänaseks oli asju ju vaja. Eile musi läks veel kalale ja ma tegin Ailiga salateid ja värke.
Täna alguses lampi passisime, siis aias, grillimine ja midagi taolist. Korra Raplast läbi, õhtu paiku tulid veel kaks inimest. Kaisa oli nunnukas :). Nüüd neli tükki mängivad saskut seal ja ma netis. Vaikselt siidrit ja passib siin. Kui Tann ka millalgi siia tuppa tuleb, siis ilmselt teleka ette. Aga mina vaatan praegult oma videosid edasi, vot :).
Tsaup!

How wonderful life is, now you're in the world.

Saturday, July 7, 2012

Silence doesn't kil.

Tsauka :)! Paides käidud, ujumas käidud ka lõpuks see aasta. Tagajärjed pole just kõige paremad, aga muidu oli hea. Nüüd emaga rääkisin, siis vist kolmap Pärnu. Tivolist rääkis ka õde juba, et ma pean sinna ka temaga minema, aga kuna see mingi 5.augustini seal on, siis on aega sinna jõuda, vaatab, ehk peale sünnipäeva mingi aeg. Nii kahju, suvi läbi juba varsti.
Praegult Ohekas, mingi poole nelja paiku koju. Tann vb Kehtna kalale. Ma mõtlesin, et peaks kodus veits jamama ja siis aiamaale päevitama minema :).
Nüüd mõtlen, et kui õhtul ilus ilm on, siis peaks musiga kutsud ka jalutama viima jälle, eile sai käidud üle pika aja ;).
Aga jah, ma taidlen netis edasi! :)

Muah, Sulle ! ;**

Saturday, June 30, 2012

It's got to be worth it.

Hommik! Krt, pidin ikka hommikul üksi ärkama, mõtlesin, et oh jõuab tagasi, aga ei. Eile mingi enne ühte tuttu ja viiest üles- jõin ja musiga suitsule. Siis läks tema kalale ja ma tuttu tagasi. Alguses oli küll suht kahtlane und ei tulnud, klõpsisin isegi telekat veits, aga ega sealt ka midagi ei tulnud, niiet tuttu pidi jääma. Hommikul umb üheksa paiku aeti mind üles ja siis Kehtna. Nüüd sõin ja blogin ja mõtlen, et varsti peaks välja suitsule minema ja siis õmblema or smth.
Aga dvj, !

Losing you is like living in a world with no air ;**

and that's the way, that's the way it's perfect

oh jumal, lugesin just, viimati olin bloginud siis kui haapsalus oma kalal käiguga olime. see oli tegelikult täitsa ammu, kuigi täna mingi aeg sai seda meenutatud. suvi on tegelikult täitsa teistsugune olnud, ilmad on suht sitad. jaanipäeval polnud ka väga viga midagi, paar asja välja arvata, siis oli täitsa korralik. mingi aeg nüüd pärnu ka. natukeseks ajaks, ja vb paide veel mingi aeg. vaatab. tahaks niiiii palju jõuda, aga suvi lühike ju. mõtlen küll, et kolm kuud, aga palju peab tegema. õmmelda ka pole üldse jõudnud, vb homme koju lähen, ss teeb ühe kleidi ruttu valmis isegi.
soojemaid ilmasid tahaks õuuuudsalt. aga muidu täna oli täitsa lambine, hommikul vnoh, tegelikult lõuna paiku keava ja siis mõtlesime küll. et üks kolme-nelja paiku jõuab tagasi, aga ei. õhtu poole jõudsime, siis hiljem veeka kalale. nüüd tagasi ohekas ja rahulik siuke.
aga dvj, tsauka !

muah (K)!

Sunday, June 3, 2012

maybe it's all good.

eile keava ei läinud, täna ka ei läinud. pean asju hakkama sorteerima., viskasin juba mõned riided ära, mõttetu hoida neid nsm. täna teen ilmselt sahtlid korda, again, mõttetu pahna viskan välja. sinna alla lähevad ilmselt pildid ja mingid muud paberid. pole ainult õrna aimugi, kuhu need väiksed vidinad panen, kõik ehete tegemise asjad ja ketid ja kõrvarõngad ja värgid. aga muidu täna ka midagi erilist teha seal ei saa, kodus saan, aga sinna saan ainult raamatud viia ja ss lihvida vb, kui viitsib. vot.
eile käisime musiga kalal ka, kuidagi olime lõpuks haapsalus :d . nad üritasid mõndades kohtades püüda, ma vaatasin. kui sõitsime ss ma olin pool unes, ss olin vist päris unes, kui oheka hakkasime jõudma, sest kui magama hakkasin jääma olime raplas ja kui silmad lahti tegin olime juba ohekas. aga vähemalt tegi kallis tudumise paremaks :*
ja siis tuppa, tuttu pmt kohe, natuke olin veel üleval. hommikul üles ärkasin siis lclt pikali ja millalgi koju.
ja vot nüüd peaks sööma, asjad ära sorteerima ja ss vaatab edasi.
dvj ,

Friday, June 1, 2012

ammu pole bloginud, aga ma pakun, et paari nädala pärast hakkan jälle tihedamini.
praegult pole sittagi teinud. täna kooli ei läinud, keavas olin. ja nüüd ohekas.
vot.
_____________________________________________________________________
You have to choose what you win or lose.

Monday, May 21, 2012

nii musi lihtsalt :*  kõige parem üldse, niii hea on olla tegelikult. ei kujutaks midagi ilma sinuta ette. kogu aeg ainult oleks õnnelik selle rahulolu üle. (L) just nimelt oled kõige nunnum ja armsam ja kallim (K)
musikallimusikalli, ma armastan sind kullakene :***(L)

Monday, May 14, 2012

tsauka. niiiii väss on olla. käisin ikka täna inkas ära, mingi 15 mintsa olin vist. sain materjali veits. nüüd homme eksam. täna pole muidu midagi erilist teinudki, eile oli siuke parem päev ja õhtu oli ka parem. vähemalt parem kui täna, palju palju parem.
natuke õmblesin täna ja ühe kõrvarõnga paari tegin ka juurde. vot. nii paha on olla. vnoh, mitte paha, aga nohu ka köha on nii halvad ja ajavad mu pea nii hullult valutama. varsti peaks pessu minema ja kordama veits ja siis tuttu, vnoh, mdea kui pea ma magama jääksin. aga noh, savi.
dvj, tsaubljau.

Sunday, May 13, 2012

hommikul olin kodus, emale lilled ja kingitus. veits juttu ja sätt. ss musi juurde.
nüüd siin veits rohkem rahvast, kui ma arvata oskasin, aga no pole hullu, elab üle. minul pole siin viga midagi. :) ainult musi on kuidagi kaugel veits, kuigi eks see ole loogiline, et ta eemal taidleb. ;)
aga jah, ma lähen ka välja tagasi, dais !
_______________________________________________________
minu musi ! (L)

Thursday, May 10, 2012

nii haiglane on olla. väsimus ja kõik. aga koolis sai ära käidud ja nüüd varsti musiga. 
see on põhiline, :*

Sunday, May 6, 2012

the stars, they shine for you.

pühapäev, kell on 23.10 ja ma ei maga. kurat, ma tavaliselt magan koolipäevadel juba kümnest. lihtsalt kuulan muusikat, vaatan pilte ja mõtlen omaette. küünlast tuleb ka head lõhna. nunnu küünal on, suur ja maasika oma. armas. ükskord sai ostetud musiga, aga nüüd see jäi siia ja teised viisin sinna. üldse on hea oma elu peale mõtelda. kõik on nii hea. lihtsalt nii õnnelik on olla. selline jube hea tunne on mõtelda. kui mõistev sa tegelikult oled ja mis mina teen. ja mõtelda sellele, kui palju sa mind naerma suudad ajada oma lollitamistega ja lollakate häältega. see on ka imelik, kui rõõmsaks võivad teha need taidlemised ja minu tõstmised ja lihtsalt õhtul rääkimised, need on lihtsad ja armsad. hea on see, et ma suudan sinuga rääkida nii palju ja kõigest ja jutt ei saa tegelikult ikka otsa ja tegelikult me mõistame üksteist nende jututeemade koha pealt. need tekstid ka mis olen saanud. super hea tunne tekib lihtsalt. vot, sellistel õhtutel nagu praegult on, kui ma lihtsalt üksi istun, siis jään nende peale mõtlema. see mis kunagi oli on ikka täielik pask praeguse kõrval. mul lihtsalt on sõnad otsas, nii super on. parim.

*musi, jääme tuttu.
*miks?
*sest, siis ma saan sind kaisus hoida
(L)
                                                                        the sweetest! (K)

Friday, May 4, 2012

and i will always love you.

nii, musi läks enne poolt seitset ära ja kell on pool kaheksa läbi ja ma pole tuttu jäänud veel. tegelikult peaks jääma, muidu ma keavas terve päeva magan täna või olen lihtsalt õhtuks nii väss omadega. aga mul pole und lihtsalt, ma mõtlen ja mõtlen, kui hea tegelikult on. vahest on küll selline tunne, et jah vsjo. aga tegelikult pole mu elul viga midagi.. isegi kui mõned seda arvavad. minu jaoks ei ole. super on tegelikult.
peaks tegelikult pelama ühe või paar mängu ja siis üritada sliipi vajuda.
dvj, tsaup .
:**
i hope it's everything you dreamed your life would be, and so much more. (L)

he was everything that i wanted.

täitsa pekkis, ma kõige pealt vingusin, et mul on kõht tühi, ss nälgisin siin veits, liigutada ei viitsinud, ss mõtlesin, et savi, lähen poodi ja nüüd kõht nii täis, et jube on olla. aga noh, nüüd ma pole enam seest tühi, vaid nii täis kui olla annab.
tegelt ma jäin mõtlema, et iseloomu pole mul ikka üldse, lambiselt jäin mõtlema, aga noh, pole hullu.
üldse imelik on olla, kõigil on kodus kuidagi niiiiii palju küsimusi. ja ma lihtsalt vahin lolli näoga ja siis tuleb neid veeel veeeel rohkem.
tegelt mõtlesin referaati teha, aga ma ei viitsi, peaks välja minema rattaga nt, suitsule or smth. mdea.
dvj, tsaup :*

Friday, April 27, 2012

You're right here by my side.

joujoujoujou. täna siis kool, hommikul pool seitse üles ja sätt, ss kooli. esta oli suht lebo, inka ka, keemias õpsi polnud, mingi töö taoline asi oli, aga õpikuga, absull kõik otsisin õpikust, sittagi ei osanud. aga pole hullu, vähemalt tegin ära ;). siis mata, tegime täna täpselt seda, mida ma ei osanud ja pidin õppima, niiet see tuli kasuks. ja venes tõlkisime, see käbe ära, siis kodus läbi ja kooli tagasi korra. poodi, tuppa, taidlesin veits ja siis välja, skeiti, musiga ja veel paar inimest. veits passisime seal, siis bussika. kaks tuttavat inimest olid veel bussis, ma lugesin raamatut veits, romeo ja julia vaja läbi saada. jõudsime siia, siis tuppa, veits siin, välja, kossu veits, vnoh, mina veits taidlesin lõpus ja siis jalkapalliga vahest. peale seda toast läbi ja poodi. siis tagasi siia ja passisime lampi, lugesin veel veits.
nüüd netis ja musi mängib jalkat :). oijahh, lambine, veits (D) ja juttu vahest. lambine, aga hea on olla :**
aga davai, tsauka !
_________________________________________________________________________

i love you too, baby (L) !

Thursday, April 26, 2012

Taas hõljume.

tsaup. midagi sellist tähelepanuväärset pole juhtunud. musi ka hästi palju olnud :*
ja see on hea. koolis olnud ka palju. see tundub loogiline. põhjuseta puudumisi polegi see veerand veel.. kõikidele puudumistele olen saatnud, et kodused põhjused või tervislikud põhjused ja korras ongi. hinded ka sellised enam vähem. mõni kaks or smth, mida vastama ei kavatse minna. hinne tuleb ilusti välja. aga enam ei saa sellest tunnis taidlemisest aru. kurat, käite koolis, siis õppige. ja, ma tean, ma kunagi taidlesin ka, aga mõistust peaks nüüd piisavalt igal ühel olema, et üle saada sellest. minu poolest ärgu õppigu, aga sp ei pea teisi segama, istuks siis lihtsalt vait, aga ei, mingit tähelepanu on vaja oma lõugamiste ja irvitamistega vist. mina tahan oma hariduse kätte saada maksimaalselt, mitte nii, et osa asju on õppimata mingite taidlemiste pärast. 
aga muidu just koristasin veits ja pesin nõud ära ja söögi valmis. venna haige, tulin ruttu tunnist ära, veits varem ja siis tulin vaatasin, kuidas tal on. 
nüüd peab õppima minema, vot.
tsauka, :*

Sunday, April 15, 2012

dream it, believe it.

Tsaup, siuke väss on olla. eile mingi lambine, veits juua ja siis õhtu poole minema.
vot, nii ruttu see käis.
ss muusika, tv ja tuttu.
midagi erilist teinud pole, ainult natukene veel suveni. niiii hea.
aga dvj, :*

Saturday, April 14, 2012

i think he hates me deep down, i think he does.
a couple days no talking, i haven't seen my baby and that's when he tells me....
i wish we could start over and try again.
and is still love you so much.
i have seen you somewhere, but i don't remember where.
oh, now i remember in my dreams for almost a year, even when we weren't together.
i still dreamed about you, i swear i did.

Friday, April 13, 2012

every end is not a new beginning, every end is just a fucking end.

joup. ma pole tegelikult nii ammu midagi sisuliselt bloginud. pole midagi erilist teinud. ma ei mäleta küll, millal viimati blogisin. aga ikkagi, selline pikk aeg oleks nagu möödas.. ilmselt ongi. kõigest on kuradima pikk aeg möödas. ma ei tea küll millest, aga selline tunne on. tegelikult on tõesti tühi tunne, õigemini mitte tühi aga tühine, enda koha pealt on tühine tunne.
aga õnneks on igakord nii, et kui mul on tühine tunne, siis peaaegu kõik võivad pikalt persse käia. ei huvita teised üldse praegu. mitte keegi teine, isegi mitte pere.
tra ja ma arvasin, et 20-aastaselt on see pube aeg möödas.. tsh, hea nali ju.
aga see selleks. praegult peaks tegelikult tegevust leidma endale, siis ei muretseks nii palju. peaks oma töpas tehtud prossi lõpuni õmblema ja siis ühe keti korda tegema. ja peaks otsima mingid vanad riided ja õmblema hakkam. ehk jõuab veel täna.
siis on tegevust, aga homse ja ülehomse kohta küll ei tea. täna peaks mõnda head filmi ka vaatma.
or tegelt just vara magama minema, siis läheb rutemini kõik.
aint üks laul käib pmt.
Through glass.
selline tunne nagu hästi palju mõtteid oleks peas, aga samas pole midagi.
peab minema tegelikult.
tsaup.
____________________________________________________
take me in your arms and leave the rest :*

Thursday, April 12, 2012

at this point, all memories come back.
the first kiss, the rain.
hugging, holding hands. now these memories are so precious.
just pure love.
the moment when it was just almost the beginning of something real and the words '' i love you'' came.
no tears, no pain, just our love.
a million feelings, a thousand thoughts, a hundred memories.. all for one person.

Sunday, April 8, 2012

Just break through them all. I want my own dream.
So bad I'm gonna scream.

_________________________________________________
and yes, i really screamed.

Wednesday, April 4, 2012

You've got one more chance to do right.

Tsautsautsau. Nagu alati, siis ma ei tea, millal viimati kirjutasin, aga ei viitsi vaadata ka.. niiet jah.
Siiamaani on kõik tore olnud. Võrguvõistlustel ei saanud just kõige paremat kohta, aga hea oli mängida. Viimased päevad lihtsalt lebotanud. Homme tuleb hea õhtu ja siis edasi ka. Ootan juba.. üks õhtu veel. :)
Nii selline väsimus on peal, aga veel tuttu ei lähe.
Midagi erilist polegi rääkida. Tsauka.
___________________________________________________________
You're all I dream about :*

Monday, April 2, 2012

ma ei jõua blogida ka mitte, nv oli super. täna oli veits pask, lõpuks hea.
mdea, mul siuke väsimus peal, aga und pole.
niiet, dvj :*

Friday, March 30, 2012

Just let it be.

Hoooommik. Täna siis kool, see oli siuke suht lebo. Nagu ikka. Peale kooli kodust läbi, siis a ja o pingile, seal veits, siis bussikasse. Passisime seal. Lõpuks kohal, siis lampi. Pelasime.
Midagi erilist pole.
Jälle on hea olla, aga see on ainult hea.
Peab õnnelik olema tegelikult. Aga minu õnn jääbki kestma :) .
Aga ei, ma ei jaura siin.
Dais,
_________________________________________________________
I'll always be happy, as long as I have you. (L)

Thursday, March 29, 2012

I just wanna' pull out my brains.

Ma ei mäleta millal ma viimati blogisin, aga üpris hea on olla. Tegelikult kahtlane, koguaeg räägin, et nii hea olla, nii hea olla. Kaua see heaolu ikka kesta saab? Minu jaoks kaua, nagu näha. :)
Koolis käinud ja musiga olnud.
Praegult kuidagi väss olla. Peab veel asjad kokku panema ja siis pessu minema ja siis tuttu ilmselt.
Homme tõotab hea päev tulla. Loota võib vähemalt ;) ;*
Ja üks sirgendab oma jalakarvu oma õe sirgendajaga, suht mõnus :D (y)
Tegelikult nüüd vist peabki minema, daika :*
_______________________________________________________________
Musimusimusimusi :*

Monday, March 26, 2012

Musimmuska <3

The sky is falling down.

Joukar. Midagi pole ütelda, vaid seda, et vaheaeg on läbi ja täiesti mõttetu.
Aga muidu on hea olla, häästi,häästi hea. Supper lausa.
Tänane päev oli nii palju nunnusid ja positiivseid lauseid täis :*
Tsüüüüüüsss.
________________________________________________________
You'll be my only, no need to worry.

Friday, March 23, 2012

You won't get a chance.

Eile tegin ühe kõne ja läksin musi juurde. Seal saskut neljakesi. Võitsime pmt kõik mängud musiga, :) Peale seda teleka ette mingi film oli, jube hea oli tegelikult. Kõnepruuki annab soovida, aga no see selleks, tegi asja naljakamaks. :D Pärast seda vist taidlesime veel veits, kohvi, ja siis suht varsti tuttu. Vot. Hommikul üles, kehtna, ma koju ja musja keava.
Nüüd sõin veits, venna tõi mulle mu mingi traadi asja ära. Saab taidlema hakata.
Aga jah, dais, tsaup.
__________________________________________________________________
I swear to you, I'll be there for you :*

Thursday, March 22, 2012

-ma armastan sind

The biggest scandal i became.

ronisin ka lõpuks oma toast välja.
ma pidin olema nagu maa alla vajunud. :)
nüüd vaatasin telekat veitsa, käisin pesus, natuke meiki ja nüüd ootan, et sirgendaja kuumaks läheks. tududa sain ka veitsa, täpselt 38 minutit. mõtekas.
aga pole hullu.
daika:*

Another color turns to grey.

musiga, musiga ja veel musiga :**
eile lampi, rapla korra. sealt asjad, tiksusime seal veits, siis benakast läbi, oheka, tiksusime autos mingi aja, kuulsin täitsa huvitavaid asju :D
ss tuppa, lampi, mingi aeg tuttu.
nüüd täna pmt oma toas istunud,
pea valutab lihtsalt niiii niii palju, et ma suren maha kohe.
aga jah, nothing to talk about.
_________________________________________________________
You're messing with my head.

Wednesday, March 21, 2012

nii hea on terve päeva pmt maha tududa. millegi peale ei pea mõtlema.
täielikult söögiisu kadunud, aga pole õrna aimugi miks..lihtsalt ei lähe kõht tühjaks no. ajuvaba.
oijahh.
ootan ja ootan, aga samas mõtlen, et äkki ootan asjatult.
dais, :*
Tsauka, eile linna, isa, venna, kiku, käki. Midagi erilist polnud, kino, 5dkino ja sööma.
Lambine. Õhtul musi juurde.
Tuba, tv, lampi. Hommikul kodo.
Nüüd passin lampi, varsti poodi vist. Aga daika, :*

Monday, March 19, 2012

It's still an obsession.

Tsauka. Polegi midagi erilist täna teinud. Jalutanud, muusikat kuulanud ja kimunud.
Imelikult hea on olla. Selline hästi imelik tunne on, pole õrna aimugi miks. Samas on rahulik olla. Terve päev täiesti tuimalt ringi kõndinud. Avastasin, et kõrvaklapid persses. Pole hullu. Peab teisi hakkama vist kasutama. Kell on kaheksa läbi veitsa ja ma olen ikka veel kodus, kuigi ei tahaks.
Homme peab enne lõunat koju jõudma.
Pmt pole mul mitte midagi praegult teha. Käisin pesus ära, otsisin riided välja, juuksed kuivaks, meik ja sirgendasin. Niiet järelikult on kõik tehtud.
Aga jah, ma tiksun edasi siis, tsäu.
______________________________________________________________
Anybody can love your looks, but it's your personality that makes someone stay with you.

Everything that I have is yours.

Eile oli täitsa hea päev. 18 ju ikkagi. :*
Hommikul rongi peale musile vastu. Ma tundsin küll ära, aga tore, et sa eemalt ei tundnud :D
Musiga korra toast läbi, siis bussi peale, linna.
Taidlesime nsm, ss sööma mingi aeg jallusime ja poodide vahel kolasime.
Tagasi tulles rongiga oli ikka ulme teema. Fck, kui närvi ja naerma samal ajal ajas :D.
Peale seda, siis kodust läbi, alla, rapla, keava, oheka.
Vot.
Siis taidlesime nsm ringi kahekesi. Lõpuks tuppa, tv ette. Vahepeal pelas netis :D.
Ja ma tubli suutsin siidri ümber ajada ja teine suutis mulle klaviatuuriga vastu pead lajatada :D.
Lõpuks mingi aeg vajusime tuttu. Hommikul üles, vnoh ärkasin oma 10korda ja lõpuks sain 10 ja 11 vahel täiesti üles. Mingi aeg lõpuks keavast läbi ja kodo.
Nüüd passin lampi ja tahaks õhtut juba.
Homme linna ilmselt. Pohhui see.
Dais,
_______________________________________________________________
Even though it's shield had been broken down, it's still standing strong.

Sunday, March 18, 2012

pärnus.
midagi erilist pole, õe juures praegult.
kohe kohe kohe bussi peale ja ss näeb kõgie musimat (L)

Friday, March 16, 2012

Only me and you.

Tsauka. Täna kooli, alguses see känguru võistlus. sittagi ei osanud, aga pole hullu.
Peale seda tunnistused, veits chitchat ja siis nahhaid. Musja järgi mulle. Sinna. Tiksusime lampi, siis jalluma kutsuga. Noh, see kutsu teema las jääda sinna paika, veits jamad olid, aga jah. Tubli koer ikkagist :D.
Ma ei teagi,mida rääkida.Musja juurest pidin poole neljast hakkama liikuma, lõpuks jõudsin veits enne viite ära.
Koju, tiksusin. Mingi aeg nüüd Robertiga tobile. Gaisaga korraks rääkisime, aga välja ma ei viitsinud jääda, niiet koju ära. Nüüd ootan, et kell saaks mingi pool seitse or smth. Rongi peale vennaga.
Aga selle eest, et täna õhtul ja homme seal taidlema pean, siis pühapäev tõotab hea tulla :*
Loodan, et kõik läheb hommikust õhtuni nii, nagu planeeritud. Hääääästi hääästi palju loodan :)
Tegelikult tahaks juba sinna jõuda ruttu ja siis ruttu tuttu minna, et kõik kiiremini läheks.
Ei taha mõeldagi, kui tormakas päev homme tuleb. Aga pole hullu, peale Keavas käiku, ma olen nüüd ju tugev :D. Heh..
Tegelikult ma panin juba asjad enam vähem kokku, sest mõtlesin, et lähme jala, aga ei, autoga ikka, niiet jah, siis ma ei viitsinud taielda.
Peabki minema, vaikselt taidlema hakkama.
Dvj, tsauka.
______________________________________________________________
I already miss u, my love (K)

Wednesday, March 14, 2012

My best one.

Joujoujoujou. Eile Keava peale tunde. Viimasest tunnist sain varem ära. Õnneks :D.
Ss musja jooksis järgi mulle, tuli ka ära :D. Nii nunnu :D
Keavas alguses lampi, siis kuhugi läksime ja taidlesime . Näedsa kui tugev ma olen :D. Aga ei, ma olen ju põkkvend nüüd :D. Vähemalt oskasin hästi järgi teha seda. :D
Ma olen muideks Keava/Kungla hargimõrvar ka :D.
Lõpuks tiksusime nsm toas ja taidlesime ringi.
Hea oli olla.
Õhtul koju tulin, ss sain suht halva uudise, aga midagi pole teha.
Life goes on.
Jeapjeap. Õhtul mõtlesin, et lähen magama, lõpuks sain mingi tund hiljem magama. Öösel ärkasin veel korra üles. Siis und ei tulnud, tegin tobi, jäin tuttu.
Ja nüüd hommikul, ärkasin, siis riidesse ja värki. Nüüd lampi netis, varsti tv ette.
Aga dvjka, :*

Tuesday, March 13, 2012

You can call me a dreamer, but I'm not the only one.

Ma ei mäleta mitte midagi mida ma teinud olen. Ainult seda, et eile oli jube hea olla. Kõige pealt kool, see oli lambikas, peale seda musja juurde. Seal mingi taidlesime, ma näitasin kui tugev ma olen :D.
Sealt Keava. Aiiiii, raisk, kuidas mulle meeldis seal olla. Niiiiii vägev oli lihtsalt. Ma nagu väike laps taidlesin ringi seal :D Oma muu-muuga ja asjadega :D
Peale seda Keavas veel. Aga teise majja. Seal oli ka hea olla. Rahulik siuke. Kohe teati ka, kes ma olen :D :D Arvati ära kohe :D
Ja siis tuli välja, et Tann on Kaisa tädi :D.
Ma poleks üldse kurjaks saanud, kui sa oleksid talle musi teinud :D
*Kallikallikallikalli* :D
Siis õhtul koju ja nüüd täna kool, trenn ja koju. Sittagi teha pole, kui kunagi netist ära lähen, siis ilmselt õmblema or smth. Kunagi, kui igav hakkab. Kell tegelt nii palju juba.. peakski pärlid ja kõik oma nodi kokku ühte kohta korjama ja siis tobi tegema ja nendega taidlema hakkama. Aga eks ma hiljem vaatan. Praegult tahaks süüa, aga ma ei jõua püsti tõusta :D.
Ei, dvj.
________________________________________________________________
*Siuke armastamise tunne on peal :D*

Sunday, March 11, 2012

Friday, March 9, 2012

Hoommik. Eile oli siuke rahulik olla. Õhtul musiga. Alguses pelasime seal neljakesi. Ss mingiaeg hakkas film, gigolo-mees or smth. Vaatsime seda ja naersime seal :D. Nii polnud üldse halb tegelikult filmi vaadata :D. Võiks jäädagi nii vaatama :D. Ss vaatasime veel mingit filmi. Seda vaatasime vaheldumisi, ühes toas, siis teises toas. Ss tõmmeldi selle deeguga seal. :D
Naersin lihtsalt. Mingi aeg veel vampiiri päevikud veits ja siis tuttu ära, väss oli olla.
*Head ööd. Head ööd, musi. Head ööd, kallis. Ütlesid juba ju. Ja, aga nüüd ütlesin kallis* :*
Hommikul Keava.
*Kustiiiiii* :D
Tiksusime seal veitsa. Mingi lampi, naersin seal. Ja, ma tean, et koera ma ilmselgelt Tanni juurest ära ei saa :D.
Mingi aeg ma koju. Tulin tuppa, siis netti, veitsa jõudsin olla, siis Robert tuli. Alla, tobile.
Nüüd tegin taigan valmis ja varsti pannkooke tegema. Kell läheb niiiniiii aeglaselt kuidagi -.-
Aga dvj, tsäup :*
_______________________________________________________________
I wanna keep you forever.

Thursday, March 8, 2012

Oeh, ja saingi koristatud. Kell on juba kolm läbi.. väga hea, aeg võiks kiiremini minna. Näeks oma kõige musimat :*
Ma ei teagi mis nüüd peale hakata, tegin isegi enda toa korda. Lausa kapi ka. Mis ss, et ma pole suurt kappi sada aastat sättind, aga nüüd otsustasin seda ka teha. Kolm kilekoti täit riideid saab nahhaid :D. Ühed siukse vägevad lühkad leidsin ka, aga nendega Kehtnas ei tohi käia, siis kohe ju omg, mis riided.. niiet jah, see selleks. Tra kui debiilik vend mul on :D. Laseb kontsasaabastega toas ringi :D. Midagi ei ole lihtsalt teha, kõik liiga korras. Onu pidi ka täna tulema, sain teada enne. Vaatab mis nemad ka räägivad siis. Täna olen ainult seda kuulnud, kuidas Kata mees tegi seda ja Kata kutt tegi seda ja miks ta nii ei tee jne :D Naerma ajab :D.
Nüüd mõtlesin läheks pessu, aga ma ei viitsi veel minna, läheb õhtupoole vist.
Aga dvj, tsautsau:*
____________________________________________________________
I love looking at him when he smiles..
Tsautsau. Hea tuju on. Eile läksin musi juurde õhtul. Alguses oli siuke suht tavaline olla, aga siis ma mingiaeg vajusin ära. Jaja, ma hullult ärkasin üles ka ju :D, vnoh, tglt ärkasin, aga ikkagi :D. Ja sorry, et ma nii köhima hakkasin, see laksis ära ju :D. Mingi aeg vaatasime lampi telekat ja siis lõpuks vajusingi lõplikult ära. Öösel ärkasin oma sadakorda üles. Passisin lampi üleval :D
Uni läks ära vahepeal ju. Hommikul ärkasin siis oli lihtsalt hea olla. Nii polnud üldse halb ärgata. :):*
Siis musjaga tiksusime suht lampi. Pärast läksime välja koerte juurde. See pani seal täiega hullu nendega :D Kargles ringi seal :D. Ss ta lasi Letty välja, see jooksis seal nagu segane :D. Ja siis Tann arvas, et ma viskan kassi surnuks :D. Aga ei visanud, nänä :D:D.
Siis jallusime mingi väikse maa edasi ja siis auto peale. Tegelikult ma oleks võinud kasvõi Keavani kõndida. Hea ilm oli ja hea oli olla. ;)
Kehtna ja mingiaeg koju. Nüüd suht lampi passin praegult. Kohe ilmselt koristama. Õppida ma küll täna vist ei viitsi. Pole mul selleks aega.
Aga dvj, :*
______________________________________________________________

Niiniiiniiii nunnu :*

Wednesday, March 7, 2012

Õppisin tunnikese, aga siis vajusid silmad kinni ja enam ei suutnud. Harjumatu on millegipärast õppida, siuke kahtlane tunne. Mata sain tehtud ja inkas kuus harjutust ja keemias vaatasin, et ainult üks oli vaja teha veel, teised olin tunnis valmis saanud. Niiet jah, tegin need ära. Rohkem ei jõudnud. Peale seda mõtlesin, et lähen tuttu, olin pikali, aga siis ei jäänudki. Siis võtsin süüa ja vaatasin telekat, naersin seal. Peale tv-d ja sööki läksin pessu, ss lampi, muusikat kuulasin ja nüüd blogin ja olen netis. Igav on olla jubedalt. Tahaks näha, tahaks näha :*.
Aga jah, tuleb edasi passida. Dais, :*
________________________________________________________

I can't stand the sound.

Joukkkaar. Kolmap ja neli päeva vaba nüüd. Supper. Nii palju tahaks teha, aga ilmselt tuleb alustada õppimisest, kirjalikud asjad ära teha, siis ülejäänud pohhui. Tahaks veel küüned korda teha ja tududa ja üldse, mdea. Kell on poolneli ja ma mõtlesin, et läheks tuttu, aga samas nagu pole und, lihtsalt väsimus. Täna olid millegipärast siuksed head tunnid. Tavaliselt küll ei meeldi kolmapäev, aga seekord polnud vigagi. Kuidagi vait olin, ilmselt sp. Mdea, aga igastahes ma ei viitsi jaurata siin, ma tahan lihtsalt pikali visata.
Dvj, :*
__________________________________________________________
When you kiss me, I feel everything that I've been missin' .

Monday, March 5, 2012

Baby, don't let me go.


Tsautsautsau. Vist blogisin eile, vähemalt siuke tunne on. Igastahes täna kool oli siuke suht lebo, esmaspäevad on küll masendavad, aga samas tunnid lähevad kiiresti ja see ainult hea. Peale kooli kodust läbi ja ss Tanni juurde. Aiiii, ma ikka praegult naeran, kuidas ma seal koguaeg naeran :D
Suutsin ka venda korra poolsurnuks ehmatada.. okei, see poolsurnuks oli võib-olla liialdatud, aga piisavalt ikka. Said oma ehmatamised tagasi nüüd :D. Ma ei mäletagi väga mida naersin, lõpuks rääkisime mingi vene aksendiga seal :D.
*Tule selga. Tule tule* :D
Mingi aeg mõtlesime, et dvj, varsti nahhaid. Siis Mihkel helistas talle. Välja. Alguses lampi, siis veel üks peale. Hujjasime ringi seal. Suhteliselt lambiselt. Vahepeal jälle autost välja, tiksusime. Mingi rahvas oli koos seal. Kuradi sassis vennad olid :D
Ei koom oli tegelikult, mingi imekombel. Ei uskunud, et mulle seal midagi nalja pakub, aga eksisin :D.
A, ja minu antud musi on nii rõve ju. Kohe sülitama ajab :D Täna sain veel teada, et naine peab vait olema :D
Mdea, lampi nad taidlesid seal teiste kallal ja teiste autode kallal. Isegi pikalt olen rääkinud sellest, lihtsalt naerma ajav õhtu oli. Nüüd peaks tegelikult pessu ja tuttu minema. Väsinud ju ikkagist. Õppimist ei viitsi üldse vaadata.. küll homme näeb koolis, mis toimub.
Aga dvj, :**

Sunday, March 4, 2012

Last call.

Ja saigi suits tehtud ja telekat vaadatud.. ikka päris korralikult sai, mingi 4 Castle'i osa vaatasin ära.. missest, et vanad osad. Mingi aeg tegin süüa, aga ss hakkasin sõnumit saatma ja siis mõtlesin, et savi paar hetke võib ikka toit seal lampi olla. Aga nagu näha, ss ei võinud, kõrvetasin põhja. Need minema ja nüüd enne tegin uued. Alguses polnud lihtsalt viitsimist uuesti jamama hakata.
Siis vaatasin veeeeel tv-d ja netist ka korra läbi. Lõpuks kuulasin lampi muusikat, vaatasin kuidas küünal põleb. Ja nüüd ronisingi ikka siia. Ilmselt kohe ronin minema ka. Nii palju siis sellest.
Peaks tegelikult jälle teleka ette minema, lihtsalt igavusest istun seal. Erilist tähelepanu tegelikult ekraanile ei pööra. Mõttes rohkem. Aga samas nagu ma ei mõtle millestki :D.
Niiet ma ei tea. Ei dvj, ma pean midagi muud tegema. Kirjutada ka ei viitsi enam.
Dais, :*
________________________________________________________________
You are mine.. forever.

Suve, suve, suve :*

So heartless.

Tsaup. Pole midagi erilist blogida. Kaua pole bloginud, tean. Ikkagi. Tuju pole nagu, vnoh, mitte et midagi juhtund oleks, tegelikult on kõik super, aga lihtsalt siuke väss ja värki.
Reedel oli siis trenn, see lebo, õhtu poole musja juurde.
Siis seal sai naerda ja kaarte mängida :D
Hommikul mingi aeg koju. Laupäeval ei liigutanud väga, sõin, tv, lugesin veits raamatut, aga jube igav tundus.. mingi kolme nelja paiku tuttu ja poole kuuest üles, alguses ei tahtnud üldse tõusta, aga siis ikka ajasin voodist välja ennast. Kohe pessu, sättima, siis musja juba helistas ja minema.
Õhtul kaarte again ja veits (D). Mingi aeg telekat ja siis tuttu ära.
Hommikul koju jõudsin, siis lampi tv, nagu ikka. Raamatut lugesin ka, läbi sain.
Tõsiselt piinlesin enamus ajast kui lugesin, nii mõttetu oli ja nagu ei olnud ka, aga samas tahtsin läbi saada. Ja nüüd sellega korras, iseasi, kui hästi vastamisel läheb. Mingi eesti keele töö saatsin ka ära. Selle olin täiesti ära unustanud. Nüüd kõik vist korras, täpselt ei tea.
Vaikselt netis, vahe peal tv, süüa kohe tegema ja siis jah.
Homme ei pea õnneks essasse tundi minema, ajalugu viis,niiet see on tiptop. Peak õhtul mõnda filmi vaatama. Kuigi tegelikult selline jõuetu tunne on olnud terve päeva, nagu haige oleks, aga samas seda tunnet ei ole. Lihtsalt väsinud ilmselt.
Peakski nüüd minema suitsule ja siis tv ette.
Dvj, tsäubläu :*
_______________________________________________________________
For me, you're just perfect.

Wednesday, February 29, 2012

Tsauka, pole blogida viitsinud. Hea on olla. Tore. :D
Ei tegelikult musjaga olnud ja eile trenn. Rahulik kõik olnud.
Täna avastasin ainult seda, et ma ei tea mitu korda ma olen sinult vastu lõugu saanud. Mingi tohhuja tihti kakleme ja lõpuks ma saan haiget kuidagi :D
Super, ei, aga vähemalt on naljakas :D
Isegi tantsitud on saanud :D
Ei tegelt kell pool üksteist ja tahaks pessu minna ja siis sliipi, niiet daika.
Tsaup.
________________________________________________________________

I can't live without you :*

Sunday, February 26, 2012

Frozen and can't breathe.

Tsauka, Ei viitsi eilsest midagi eriti rääkida, selline tavaline oli olla.. nagu ikka. Ma ei tea, ma ei oska midagi rääkida. Cässuga oli ka hea uuesti rääkida. Üldse nagu midagi teha pole, tahaks homset tegelikult. Saab koos olla. Kuigi tegelikult nagu juba liiga tihti koos, aga samas millegipärast pole üle viskand. Aga see on hea. Ma mõtlen praegult, et mul on täiesti tühjus peas, ainult pea valutab. Muud polegi. Tahaks midagi teha, ma isegi vaatasin õppimist praegult, aga seal ka sittagi pole. Kuigi see ajaks ilmselt pea veel rohkem valutama.
Rääkida tahaks. Võib loota, et varsti saab. Suitsu tahaks ka teha. Selline kahtlane tunne on.
Tegelikult peaks sättima ja välja jalutama minema, äkki on lihtsalt umbne siin. Aga sama hästi võiks akna lahti teha. Aga see pole sama. Selline kinnine tunne on ikka.. siuke kahtlane. Nüüd avastasin, et mul on midagi selle sõnaga kahtlane. Kuidagi tihti kasutan seda.. ju siis olengi kahtlane. Vnoh enamuste arust olen kahtlane inimene. Enamused pidid ignoma ka, aga samas eelmine kord ma tundsin ennast sellest puudutatuna, aga enam mitte. Selle koha pealt on kõik paigas, et nendest ennast kõigutada ei lase. Sest kui palju nemad mulle tegelt loevad? mitte sittagi.
Üks päev avastasin, et ma olen harjunud, et ma olen kõiges kõige halvem ja kõige saamatum. Aga samas, sealt tuleks jälle see teema, et mul on halb enesehinnang ja mida veel. Aga tegelikult ma ei võta seda enam eriti halvasti, ma tean, et olen saamatu, harjunud ja suudan ka sellega edasi elada. Võib-olla kui asjaolud teised oleksid siis ei oleks ma nii saamatu. Aga tegelikult oskused jäävad ikka samaks niiet ma ei tea. Palju kirjutanud kuidagi juba. Aku peab vastu, saab välja minna.
Tsauka.

_______________________________________________________________


I need you here with me now.

Saturday, February 25, 2012

Here is a story about a boy and a girl

Hommmmmik, eile koristasin ja ss sõin ja ss tuldi järgi juba.
Musja juurde,
Vapsje julgeks läinud :D
Alguses vaatasime telekat, siis pelama, lõpuks kaarte veel.
Ss Tann ei viitsind enam, tegime kolmekesi ühe mängu. Siis tv ette, sõime ja ss see sõjafilm.
Suht lebo. siuke rahulik.
Ei tegelt ma naersin ka eile täiega, ma ei mäleta täpselt miks, aga jah.
Mingi aeg tuli see vend, ss väike läks ära.
Millalgi sliipi. Hommikul umb pool kaksteist üles or smth. Mingi lollitamine käis seal :D
Ss uutoga,
*Issi ei tee sulle kurja. eksju issi? Ja * :D
Ss keava, normaalne, peaaegu sõideti minema :D :D
Aga sain ikka peale, ta oli ju mõtlend, et ma jään ka tööd tegema :D
Nüüd kodo, blogin, sõin veits, varsti peaks sliipi minema.
No daika igastahes .

Friday, February 24, 2012

Paradise..

Tsaup, eile koolis oli mingi suht lebo, 35mintsa kõik tunnid, keka- essa, jäi ära. naiss.
Peale kooli kodo, ma ei mäletagi mis tegin väga. Mingi tv ees ja väljas vahepeal ja lampi tiksusin.
Millegpärast üritab üks koguaeg Tanniga msn-is rääkida, naerma ajab :D
Aga ei , ma ei lase rääkida, mark hakkab :D
Õhtul musja juurde. Seal pelasime neljakesi kaarte. Tra ma ei saanud mittttte sittagi aru, lõpuks enam vähem midagi laksisin, aga seda ka minimaalses koguses. :D
Ja siis kui tema paneb väike kaardi, siis pean mina ka panema, ainult sellepärast juba :D :D
Vähemalt olid seekord teised kaardid :D
Mingi aeg tv. Siis ma olin poolenisti unes juba ja helistati. Pohhui see, midagi erilist polnud :D
Hommikul üles, kehtna. Kodo, mingi tv, sõin, kaheteist paiku jäin tuttu, kolmest ärkasin. Ss veel tv veits ja pessu, nüüd koristan veits ja siis mdeagi, sätt äkki.
Aga dais,

________________________________________________________________

Vannun :*

Wednesday, February 22, 2012

So about us.

Joukaaar. Koolist ei viitsi rääkida. Mõttetu. Midagi erilist ei olnud. Tahaks olla kuidagi ilusti. Ma ei tea, niiet mingeid jamasid pole, mitte midagi. Lihtsalt korras. Viimane tund oli esta, seal paar mintsa varem ära, suht mõtekas oli neljakesi tunnis olla. Peale seda siis Tanni juurde, alguses nsm, ss pelasime veits, ss lampi, tv. Mingi aeg pelasime uuesti, siis kolmekesi. Naljakas oli :D
*see tiss hüppab selle peale* :D
ja tänu musjale võitsin ka ühe mängu.. aga pärast tegin ikka sulle ära, nänä :D
Ei tegelt, homme ei viitsi üldse kooli minna. Vaatab, peab järgmine nädal kuidagi keka korda saama. Ma ei tea. Pohhui juba sellest kekast vaikselt, ei loe nii palju minu jaoks.
Tahaks homset õhtut juba, ss saab veel ju pelada :D
Aga nüüd peab tuttu vist minema varsti, väss on olla.
Dvj, tsäup.

_________________________________________________________________

Love that won't die :* :)

Tuesday, February 21, 2012

Let's take a picture.

Teräääh. Täna oli hää päev. Hommikul üles, sööma, tv ette, musja kõllas, ss alla tobile, helistati uuesti ja alla. Tanni juurde. Alguses mängisime mingi oma kolm tundi vist :D
Ma lõpuks olin lihtsalt omadega nii miinustes kui olla annab, pmt kahe tonniga :D
Mingi aeg läksime tv ette, ss mingit taidlemist. Aiiiii, kuidas ma naersin :D Mingi varjuetendustes oleme ka kõige ägedamad. Ja ss mul tuli see meelde, 1 lammas, 2 lammast.....13 lammast, 14 jänest.
:D Mingi nsm ma vabal ajal Heili moodi :D. Täitsa puuutsis, nii naljakas oli lihtsalt, ma ikka veel naeran seda :D. Aga jah, hää oli olla, a ja vahepeal mängisime veel ju, aga ss läks mul tegelikult juba paremini :D
Nüüd kell on pool kaksteist kohe ja mul õpitud ja tuttu kohe.. ei taha üüüüüldse homme kooli minna, aga peab.
No dvj, tsauka :*

Monday, February 20, 2012

Tsauka. Täna siis kool, tunnid olid sellised suht kerged, nagu ikka see esmaspäev läeb. Peale kooli kodust läbi korra, siis alla ja musja juurde. Mingit filmi vaatasime, millest ma tegin järelduse, et ma ei taha psühholoogiks saada. Majanduses olen ma kolm korda parem kui sina. Tegelt võib-olla oli see lihtsalt õnne peale mäng. Aga võitsin ikka ja võlgu jäid ka veel mulle. A tegelt maksid ära ju :D.
Nüüd on kell, eeh, 22.19 ja ma tahaks tududa, aga samas.. homme kooli ei lähe, niiet vaatab, läheb tv ette vb, aga tahaks ikka tududa ka. Ah, ma ei tea, homme keava ja siis oheka ilmselt.
No daika, :*

Sunday, February 19, 2012

the first time that we kissed.

jouh,
ma muust ei mäleta midagi, kui seda et eilne ja tänane päev on suppper olnud.
päeval mingi lambiselt eile, ma ei mäleta väga, mingi tv, jalutamas, tobil ja pessu ja siis tobile ja ss musja kõllas.
nii, sinna. alguses ei saanud midagi aru, aga lõpuks kui tulid, siis see oli lihtsalt niiiiii nunnnu.
see kõik, see õhtu oli super.
ja sa tead ju, et küünlad meeldivad, niiet see oli ka üliarmas :*
ss üks väike tegi halva valiku, sest sa ju ajasid ta kohe minema sealt, niiet jah :D
mingeid filme vaatasime ka, esimene oli suht mõttetu, vnoh vähemalt tundus igav.
aga see kutsu oma oli nunsa.
mingi aeg sliipi ja ommikul keava.
uutoga jäime kinni veits, aga see oli ju just äge :D
ei, mul polnd viga ja ma arvan, et sul ka ei olnud, sest ega meie ei pidanud pärast majani kõmpima sealt :D
*muuu muuu muuu* :D
isegi lehmadel on minuga midagi :D
ss ühte oleks peaaegu tassiga visatud, sest närvi ajas :D
mina tema asemel oleksin visanud, kui sa oleksid nii teinud :D
ja siis ma sain teada, et ma olen dieedil ja et suvel ma keava tööle :D
autoga õpetatakse ka sõitma, :D
ei, hea oli olla tegelikult. siuke rahulik oli üldse need kaks viiimast päeva.
aga muidu järgmine nädal aint kolm päeva koolis ilmselt, teisip kooli vist ei lähe, mingi paluka teema. vaatab, läeb musja juurde äkki. oleneb.
ja reedel ka vaba, ss vaatab, mis teeb.
nüüd just avastasin, et üks punane südamega pael käe ümber.. kusjuures, ma olin ära unustanud, et see seal. :*
nüüd peaks varsti suitsu tegema, isegi kaua ilma olnud, viimati tegin ss, kui keavas,
a ei, all tegin, kui koju jõudsin, niiet piisavalt möödas aega sellest.
aga muidu kõik on supppppper <3 :*
ei dvj, tsüp.

Friday, February 17, 2012


Tsaukatsaukatsauka. Päris kaua pole bloginud, aga ei viitsi kõike siia ka kirjutada.
Reede juba, tegelikult tuli see kähku. Pea ainult valutas pmt terve see nädal, mis on siiamaani kestnud. Ja nüüd trennis hakkas ka valutama, aga ss kui füüsilise ära lõpetasin, ss oli juba läinud.
Mul ei tulegi tegelt väga midagi meelde mis toimunud on.
Aaa, mulle pühendati laul, aga siis tuli hea koht - kõige nunnum poiss or smth :D
Siis koolis üks üritas tõsta, aga ss ma taidlesin ja panin ümber, naljakas oli vähemalt, mis siis, et kuppel lõhkus nagu ma ei tea mis asi. Pole hullu.
Pole see nädal suusatamas käinud, aga järgmine nädal peab vist. Ma ei viitsi seal üldse taielda.
Aga peab, muidu tuleb kaks keka.
Tahaks õuuuudsalt homset juba.
Üllatus-Üllatus :D :D
Aga jah, hea küll, tunnistan, sul on õigus, siiamaani on olnud tegelikult :D
Ei, nüüd peab varsti suitsule minema ja siis vaatama, mis edasi teeb.
Tsauka, <3

Sunday, February 12, 2012

i would die for you.

Reedel siis õhtul sinna. Mingi suht lambine. Aga hea oli, siuke rahulik.
Nunnu oled mul :*
Tegelikult oli jube hea neid lauseid kuulda, ausalt. Kuidagi õnnelikuks teeb.
Mineviku koha pealt on ka kuidagi kindlam tunne.
Siis hommikul kodo, õhtu pool ei julgenud ikka sinna minna :D.
Armas, et kutsusid, aga jah.
Õhtul täiesti lõpuks mingi kaheksa paiku sinna, siis suht lambiselt, ma ei mäleta millegi pärast väga..
Täis ei olnud nagu, peaks mäletama.
Aaaaa, filmi vaatasime.
Tglt aus olla, siis alguses kui vaatasin, ss tuli midagi muud meelde, aga tänu nendele positiivsetele lausetele reede õhtul, kadus see mõte kohe peast :**
Üldse niii super hea mul,
Nüüd pühapäev, mingi aeg jõudsin koju. Enne kahteteist läksin pikali, tudusin ss mingi kaks läbi ajasin lõpuks ennast üles ja nüüd kell kolm läbi.
Peaks varsti suitsu tegema ja ss tv ette minema. Ma ei jõua siin netis tiksuda..
Aga dais..

________________________________________________________________


Better than anyone.

Friday, February 10, 2012

Stand a little taller.

Joup.
Mitte mingit tuju pole ollagi. Koolis oli mingi mõttetu, reede, aga ikka jumala eest, teeme nii palju tunnis kui üldse võimalik.
Mata tunnist sain ära, mingi viktoriin.
Peale kooli kodo korra, maja ees tahtsime suitsu teha, ja ss ma panin kohe põlema, aga üks inimene tuli ja ss jah..
Super :D
Aga tegelt pohhui, ei ole midagi hullu.
Ikka juhtub ju :D
Peale seda siis musjaga koolis, siis trenni.
Kaks Kodila omat olid ka, muidu vanematest olime Liisuga kahekesi.
Sain teada, et kui oleksin läinud sinna võistkonda, kuhu kutsuti, siis oleks nemad ka trennis.
jeapjeap.
Pohhui :D
Tra, kui haige trenn see oli. Fck, ma mõtlesin, et ma suren maha seal, kõige pealt mingi lataka vastu selga, siis tõmbasin jala ära ja siis ei jõudnud kätt pingule panna ja siis läks käsi ka, super.
Nii valus on ju -.-
Aga jah, nüüd varsti kohe pessu ja siis õhtu poole musja juurde.
Hea seegi, vähemalt näeb teda :*
Agas dais,

Thursday, February 9, 2012

Tsaukkkkkka, niiiiii õnnnelik.
Lihtsalt praegult on selline jube hea olla.
Täna koolis oli mõttetu.
Peale kooli kodo, jalluma, passisin tiigi juures, nsm. Lugesin seal ühte asja, vaatasin pilte ja ss muusikat kuulasin. Ss kodo, passisin veits. Poodi, tobi, lampi.
Mingi aeg välja, ambuka ette, sealt nortsi.
Seal passisime, ss mingi aeg ambuka taha ja sealt kodo.
Nüüd lampi tiksun, varsti pessu, suitsule ja tuttu.
Tsäuka

____________________________________________________________________

Ma armastan sind :*

Monday, February 6, 2012

Tsaup, ma pole vist pühapäevast bloginud.
Pühapäeval ss Tanniga Rapla, ühe mänge vaatama.
Ei karda, ei karda :D
Esmaspäeval ehk täna, kool. Koolis oli suht lebo, ainult jube külm on koguaeg.
Tööõpetus oli hea again, sain oma töö valmis.
Peale kooli kodust läbi, musja juurde.
Mingit filmi vaatasime, üpris heaks kujunes. Huvitav oli vaadata.
Aga nagu ma ütlesin, siis peategelane sai ikka surma :D
aga jah, nüüd tuttu, tsauka

Saturday, February 4, 2012

Hooommmiiik, vnoh, niivõrd kuivõrd hommik veel, kell on kolm juba tegelikult. Aga see selleks.
Eile musi juurde. Film, ma ütlesin, et see naine ronib kappi :D
Mingi lambist, tiksusime.
Mingi aeg tuttu, siis hommikul üles, tv. Mingi aeg kodo.
Siuke koristamisehoog tuli peale, siis taidlesin siin ringi.
Mingi aeg välja, suitsule. Siis üles, välja tagasi, poodi.
Toidud ära, koju. Nüüd mõtlen, kas teen ise süüa.. tegelikult peaks tegema.
Samas selline hull unekas on peal, tahaks tududa, aga nagu ei tahaks ka.
Siuke tunne, et täna peab hästi palju jõudma ära teha.
Õppida ka midagi eriti ei jäänud, mingi mõttetu, niiet nendega ei viitsi taielda... mingi pranglimist tegin veits. Lebo.
Peaks suitsule minema ja siis süüa hakkama tegema.
Tsäuka :*

Friday, February 3, 2012

Eyes of your soul.

Tsaup, nii unine on olla.
Pidasin ka täna külmapühi, kuna ma juba pool üheksa magama läksin, siis hakkasin hommikul järjest üles ärkama. Lõpuks vaatasin kella, normaalne seitse täpselt. Magasin edasi ja siis ärkasin enne üheksat midagi. Päeval oli lihtsalt nii igav. Midagi teha polnud, tv, netis. Vahepeal õdedega juttu veits.
Naersin siin. Üks on nüüd täielik blondiin :D Jõõõõõõõõõhker :D
Ei tegelt, vahepeal kõllas musjale. Mingi kella paiku sinna.
Täna sattusin natuke imeliku teemat netis lugema. Kõik olid kuidagi väga hämmastused ja käskisid kinni panna :D
Mind ajas see ainult naerma lõpuks.. alguses oli jah veits kõhe.
Mingi tund aega kuulasin lampi muusikat oma toas, lihtsalt istusin, nii tuim oli olla.
*Naerata, kullakene! :)*
Heh, tahaks juba ära siit, ma ei tea miks.
Tegelt peaks suitsule minema.. kuigi täna kuidagi kahtlastel aegadel teinud.
Lambine.
Dvj, äuäu :*

Thursday, February 2, 2012

Tahaks olla koos praegult. Igatsus on tõsiselt masendav tunne. Tegelikult ei peaks igatsema, see nii lühikene aeg, aga ikkagi. Selline tühi tunne on. Pole õrna aimugi miks. Külm on ka.. jubedalt külm.
Teistel pole, mul on. Enne mõtlesin, et tahaks lihtsalt rahulikult olla.
Nüüd enam ei taha, kaks tundi mõttetult istuda, see on juba õõvastav. Selline üksinduse tunne tuleb. Nüüd ainult otsin kohti, kus poleks vaikust, kus oleks valgust ja inimesi. Võimalikult kärarikas. Lihtsalt teadmiseks, ma ei emo. See tundus olevat eriti tähtis asi, mida ära mainida. Rahulik ja tuim on siiamaani olla. Tahaks olla kuidagi eluhyper.
Mingit kolinat on kuulda ja avastasin just, et see paneb mul hoopis pea valutama.
Tahaks välja minna ja suitsu teha, aga mõeldes praegusele olukorrale, kui külm mul toas on ja siis arvestada sellega, et väljas veel külmem, siis ei tõmba sinna mind mitte miski.
Isegi mitte nälg oma kopse selle pasaga rikkuda.
Tean, et rikun, oma viga. Pole kellegi teise süü, MITTE KELLEGI.
Mõtlen praegult, et mind kotib tõesti see mis nad teevad, senikaua kuni see mind puudutab.
Senikaua kuni nad ei suuda millegipärast minust ja minu elust oma käsi eemale hoida.
Seda on näha isegi sellest, kuidas nad sind vaatavad. Nad tahavad minust midagi, aga ma ei tea mida. Teaks, mis see oleks ma üritaks lepitada asju nii, et nad hoiduksid minust. Ma ei taha neid.
Nad teevad seda meelega, ma olen täiesti kindel selles.
Mis teil sellest. Mis kuradi õigusega te arvate, et ma lits olen? Leidke mulle vähemalt kolm põhjust ja ma võib-olla isegi jään teid uskuma. Mis fucking kolm, üks põhjus ja ma sisendan selle endale eluks ajaks pähe. Siis äkki olete rahul, saite mis tahtsite mind nii alla suruda?
Seda ei juhtu, mul on olemas kogu see enesekindlus, et vastu pidada.
Ma kirjutan seda juttu ka nii tuimalt.. rahulikult. Ma saan ütelda, et mind ei huvita, mida nad minust räägivad, aga ma ei saa ütelda, et mind ei huvita mida nad minust tahavad.
Aitab, ma ei kavatse oma pead enam sellega vaevata.
Olla või mitte olla - see on küsimus.
Ja mina kavatsen olla, olla see kes ma tahan, nii kuidas ma tahan ja kellega ma tahan.
Kõik on minu teha ja minu valikud.

Can't read my mind.

eile ss lampi, film, passisime .
nii jube oli -.-
ma ütlesin, ole valmis kotti saama :D
ja saidki pähe.. esimest ja ilmselt ka viimast korda :D
õhtu poole koju, pessu, tobile, tuttu.
ommikul mõtlesin, et pohhui lähen kooli.
hmm, ma olen olnud koos ühe poisiga, seda ka piisavalt kaua, pole kõrvalt pannud..
ja ma olen ikka lits? suht huvitav jah.
why the fuck do you care, nah ?
viimane tund inka, ma ei tea, see viimane vahetund oli vist viis minutit, igastahes jube lühike ja kümme kindlasti mitte.
töö tegin ära, sain nahhaid..
14.15 olin pmt kodus.
nüüd lambiselt tiksub, igav on ja tobi peaks tegema, aga õues on nii külm, et ma ennast alla ei viitsi vedada ja akent ei taha ka enda toas lahti teha.. veel külmem..
brr -.-
aga daika, äuäu ;*

Wednesday, February 1, 2012

It feels so empty without you

Tsaukaaaa, täna kool kuidagi venis täiega.Midagi viga polnud, aga kõik arvasid, et on. Isegi õpsid..kahtlane. Pohhui see. Viimane tund esta, olime arvutis.Koolist kodo korra, ss musja juurde. Nüüd tiksumegi, üks on meil kokk valmis :D Suhteliselt lambine. Aga ei, ma läen vaatan, mis see teeb seal.

Dvj, äuäu ;*

Tuesday, January 31, 2012

Rip my heart out.

Tsaup,
kool nii imelikuks läinud, ma ei tea, kuidagi tundides siuke igav olla.
Sellesmõttes, et enne oli koguaeg midagi uut nagu õppida ja oli natukenegi huvitav kuulata, aga kuidagi aina kergemaks lähevad need asjad.
Tegelt peaks see nagu hea olema, aga ma ei ole päris kindel ikka.
Millegipärast ei häiri enam väga miski, selline vahepealne seis on.
Huvitavad need asjad, mis tegelikult ka loevad.
Ja praegult näiteks loeb see, et suitsupaus tuleb varsti.. aga ma ei jõua teise tuppa ronida.. ja alla ka mitte, niiet see lükkub edasi.
Peale kooli, koju, siis vastama.
Taidlesid seal veits. :D
Peale seda otse trenni.
Jõudsime Liisuga täpselt võrgu üles panna ja siis Tarmo tuli, Marit ka.
Söötu, mis alguses ei tahtnud üldse tulla.
Siis üks sai täiesti kogemata palliga ja üritas mind sõna otseses mõttes ära tappa :D.
Aga pole hullu .. i survived :D :D
Lõpus olid mingid jubedad krabikõnnid ja kõhulihased :D
Mis ajasid tegelikult naerma :D
Peale trenni koju, suhteliselt igav on tegelikult.
Tv ees passinud ja nüüd netis.
Peab õppima minema ja vist sliipi viskama, siuke unekas peal.
Aga jah, vaatab.
Tsüp, äuäu :*

_________________________________________________________________

Is it enough to love?

Sunday, January 29, 2012

who do you think you are ?

pole midagi rääkida, nv samamoodi möödunud nagu eelmised.
avastasin, et ma ei oska autoga ega rulaga sõita :d
ja peksta ka ei oska :d
kell on alles pool kaks ja mul pole sittagi teha, nii kahtlane tunne on millegipärast.
siuke imelik olla, nagu midagi juhtuks, mdea, mingi kartus on.
aga jah, kohe alla, tobile, ss üles ja ilmselt sliipi or smth .
dvj, äuäu :*

Saturday, January 28, 2012

I'm yours.

nii haige, eile jäi trenn ära, masendav.
mitte sittagi ei olnud lihtsalt teha.
mingi lebolt, peale kooli kodo korra, ss veitsaks välja.
ss kodo tagasi. mingi lambine, netis, tv ja ss lõpuks viie paiku jäin sliipi, kuuest ajas õdi üles.
ss tv, mingi aeg välja korraks.
tobile, juttu veits :d
lambine, tuppa ja ss poole kaheksa paiku nahhaid.
musja juures film, vnoh, tglt lõpuks vaatasime telekast mingit elurõvedat filmi.
tõsiselt rõve oli, kahju hakkas nendest inimestest.
a ja enne seda vaatasime veel mingit komöödiat.
ja ss kui veel üks komöödia hakkas, ss väss oli olla ja sliipi .
hommikul lambiselt, keavast läbi, kodo.
nüüd nii igav kuidagi, aga samas unine ka, peaks varsti sliipi viskama vist.
no, dvj
äuäu :*

Thursday, January 26, 2012

Sinuga koos.

ei teagi, mis rääkida.
koolis on suht lebo, õppida pole pmt midagi jäänud, siuke rahulik.
täna musja juurde, film.
tra, kui rõve see oli, aga noh jah, hästi kõndis see eit vähemalt :d
homme mõtsin pärnu minna, aga ei, õdi tuleb nkn siia, niiet ss jään ka kehtna.
vaatab, kui nad nkn siin on, ss musja juurde ilmselt.
homme trenn ka, tahaks juba tegelikult.
nüüd nii väss lihtsalt.
eile jäin ka ühe juures sliipi kogemata.
*natukene tudun veel* :d
nii nunnu oled.
imestan, et keegi nii ütleb :*
aga nüüd varsti pessu, tobile ja ss tuttu, nii väss lihtsalt .
homme ei näegi päeval -.-
aga jah, äuäu ;*

Tuesday, January 24, 2012

tsautsautsau.
midagi ei oska rääkida väga, koolis ei jõua üldse käia, tuduks päevad läbi.
trenn oli ka täna, jube hea oli.
siuke lebo, aga samas raske.
serv on halvemaks läind millegi pärast.. mõttetu.
peale trenni musjaga siia. mingi lambine naersin siin :d
ja ma avastasin, et ma ikka tõsiselt palju kardan kõdi :d
hea on olla, hea on olla :d
ei, tegelt tõiesti on.
rahulik siuke.
aga daika, läeb nüüd.
varsti peaks minema pessu, tobile ja ss tuttu.
ei jõua olla enam..
tsauka ;*

Sunday, January 22, 2012

Nii, reedest pühapäevani pmt musi juures. Kuidagi khm.. pöörane nv oli :d .
Ma ei tea,ma ei viitsi taielda siin üldse,
naersin ja peksin teda ja ss veel naersin :d
ja täna aiviga jallumas, ss ka naersin :d
no, dvj :d
äuäu ;*

Friday, January 20, 2012

joujoujou . :d
busted, aga samas naljakas on olla, pohhui, võtmed minu käes :d
nii, ja ss te sitapead käige vittu, aitähh :d
ja üldse kõik siin kehtnas nii munnid, mul pohhui, mis te minust arvate, te olete ikka värdjad :d
agas jah, igav on tegelt .
ja ss peaks ka eraelu kõigile rääkima, eriti nendele,kes edasi pläravad :d
aga no, ega ma samas ise tegin ka kunagi selle vea ju, aga pole hullu :d
ja üks polegi mu peale kuri, väga hea :d
naljakas on olla üldse :d
tahaks suitsu teha tglt :d
pohhui, :d

Thursday, January 19, 2012



Trying to figure out this life.

Tsaup, naerma ajab, kuidas tegelikult aeg nii kiiresti läheb.
Mõned on ära keeranud ka. Mõnest pole vapsje midagi kuulnud.. aga millegi pärast, ei häiri.
Ss Cässuga olen ka rääkinud, tundub, et teisel läheb hästi seal. Edu.
*Ma ei saa see häirib, nagu mingi cam sex bitch oleks kontaktides* Heh, hästi paned. :D
Aga tegelikult on nii lambine olla, eile musja juures.
Ma mäletan, et ma naersin mingi ühe lause üle täiega, aga lihtsalt enam ei mäleta, mis lause see oli.
Vahepeal pidin närvivapustuse saama, sest üks asi tuli mõttesse, aga sellest sai üle ja loogiline mõtlemine tuli ka kasuks. Samas, üks valetab nagu segane, lihtsalt kuula mis räägitakse ja siis mõtle, et kas ta ei arva, et see välja tuleb. Su vandumisi ei tasu ka uskuda.
*Pmt sama mis poleks pükse jalas - nagu ***** ju* Naiss :D
Masendavalt hästi läheb koolis.. mitte, et see masendav oleks, aga lihtsalt kõik tuleb liiga kergelt praegult. Kõik tuleb liiga kergelt tegelikult kõikide kohtade pealt.
Musiga sai ka pool aastat täis, õnnelik ;*
Homme reede juba, mingi eesti keele olümpiaad. Kaks ja pool tundi, super.
Elab üle, ise nõustusin minema. Pole hullu.
Tahaks, et homne päev läheks kiiresti ja kergelt, vaatab mis õhtul teeb.
Vnoh, enam vähem tegelikult teab :D
Aga jah, väsinud on olla kuidagi, kell alles 16.46.
Mingi aeg Tannile vastu, ss vaatab, mis teeb.
Jäin mõtlema, et võib-olla on ikka liiga palju neid muudatusi, aga samas.. mis neis halba on siiamaani? Kõik need asjad on mind ainult õnnelikumaks teinud ja järelikult neid kahetseda oleks tobe.
Ei, tegelikult peabki mõtlema, mis teeb nüüd.
Tsäo, äuäu ;**

Tuesday, January 17, 2012

lambine, ei jõua blogida, pmt ongi nii, et kool, vahest trenn, väljas, or kodo or musjaga or smth ja ss lampi :d
*oled ja jääd ka sest mu südames pole ruumi mitte kellelegi peale sinu.*

Sunday, January 15, 2012

täitsa minu moodi :)
aitäh, aga tann ei ole mu elu perse keeranud ..
ja enda arust ei ole ma tema elu ka
:d

Meant to be, supposed to be .


joukar, üldsegi pole viitsimist siia kirjutada enam , nagu teha
mdea millal viimati kirjutasin, aga reedest võttes, ss läksin jalkat vaatama rapla .
kooli ei läind ,trenni ka ei jõudnud .
otse siia, passisime musjaga, lampi, juttu ja värki.
ss pool kaheksa minema,
ja ei mäleta mis tegime, mdea mingi lambine, telekas pmt.
laupäev mingi lõuna paiku koju .
*oskad küll sõita* :d
kodus lambine, passisin, tv, pessu, raamat, sain läbi, netti, ja ss hellasin juba ja ss enne poolt kaheksat nahhaid .
ss lambiselt passisime, tv ja muusika .
mingi aeg sliipi ja ss ise olin hullult väss terve õhtu, aga öösel ärkasin mingi oma 20korda üles :d
mingi teki pärast, ss käis hea laul, ärkasin üles, kuulasin lugu :d
ss veel külm hakkas, aga mõni on isegi une pealt nii tark meil ju :d
ommikul üles, lambine .
ja again nägin kuidas sõideti :d
pro oled, :) ausalt .
ss maja ette, tobi, tuppa, pessu, tv, nett .
nüüd peaks suitsule minema ja ss sliipi viskama or smth .
ei tea . mingi ulme magusa isu tuli ka, peaks poodi lendama vist.. eks vaatab.
äuäu :*

Sunday, January 8, 2012

I love you so much more.


joukar, eile järsku tuli pakkumine, no dvj .
ss autos sain teada, et veel rahvast :d
mdea, pohhui tglt.
harjund :) .. ja seda heaga .
*ta võib praegult paksem olla, aga ta kasvab sellest välja* :d
ss mingi lampi passisime, mingi ülihead filmi vaatasime :d
näedsa, sõin :d
naljakas oli vähemalt :d
ss mingi aeg suht hakkas sliipi minema, ja ss jäin rääkima korra ja ss mingi aeg vajusin ära .
ommikul üheksa paiku üles,
mingi pool kümme lõpuks tõusime.
ss.. eeh, rapla, seal lambiselt .
aga ei , nunnu kutsu sain.. ja sinist oli ka ;) :*
ei, see padja teema oli ka hea :d'
sinine padi sul nüüd :d
ss peale seal taidlemist, keavas läbi, kaks tükki läksid tööle ja ss kodo .
kell on mingi kaksteist alles, ja mul pole õrna aimugi mis ma teen..
alguses mõtlesin, et läeks sliipi, aga ma ei viitsi.. pole und :)
tglt peaks minema sutsule ja ss tv ette or smth.
ja ss kooliasju peab ka veitsa vaatama .
aga daika, äuäu ;**

Saturday, January 7, 2012

I might be a little crazy .




Eile mingi lampi terve päev kodo pmt, ss mingi aeg tuldi järgi, ss nahhaid .
Tiksusin veits, ss mingi aeg naersin nagu segane päris tõsiselt :d
Nii hälvikud annab olla lclt :d
A ei, srry, sa oled hälvik ja ma olen värdjas :dd
Aga seda küll, selle teema peaks üles võtma :d
Mõttetud hujjarid :d
Agas jah, naerma suutis mind üks isegi viiest ommikul ajada :d
Mingi kolme filmi vaatasime ka vist, mdea kas oli kaks or kolm :dd
Mingi 11-12 jõudsin kodo, ss teleka ette, suht ruttu vajusin ära, mingi kahest ärkasin üles .
Nüüd lampi telekat vaatand .
Ja pildist mäletan nii palju, et see oli ka üks õhtu, kus jube palju naersin :d
Oijahh, aga daika .
Äuäu:**

Thursday, January 5, 2012

what else could i do?

tra nii lambine on olla ja und pole .
mingi lampi tund aega oma toas on ka tore istuda, akna laua peal ja ss välja vaadata :d
nii nõme lclt .
aga nohjah pohhui, täna ongi mingi imelik päev olnud .
üks sitapea käis ka siin,
tra, sa veel küsid miks ma ei räägi sinuga?
täitsa putsis na . täielik idikas, ausalt .
nüüd on hakanud järsku kõlbama?
muidu ju PIDID siia tulema .
gosh .
aga jah, nii väss on tglt olla, aga und pole , lclt mõtled ja mõtled ja mõeldud ikka ei saa .
ebaloogiline ..
*realizing you deserve better*
aga daika, varsti peab uuesti ära kaduma vist, mõttetu .
äuäu :*
fuck na, andke und mulle -.-

So go on, live your life, but I miss you more than I did yesterday .
panen kohe robi, panen kohe robi . oje . :d
ei ole, ei ole
ülimasendav ja üliigav ja sa pole mulle midagi teinud ,
a ja,
Palju õnnne, vennnnnaaa ! (:
ja ikka ülimõttetu on nagu olla, ma ei saa aru lihtsalt .
aga pohhui, elab üle .
äuäu :*

I've been treated like dirt, before ya .

mõttetu, mingi 11.25 ärkasin or smth .
suht nunnu .mõttetu .
isegi kaua olin eile välles vnii .
lambine .
*normaalne, ah,mul pohhui, minu poolest rääkigu veel 5korda*
ss kodo, lampi . sõimu .
pohhui, life goes on.
vnoh jah, midagi sinna kanti .
______________________________________________________________

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go .

Wednesday, January 4, 2012

love u :*
Tsaup, eile mingi suht lampi, istusin kodus .. vist, ma ei mäleta tglt väga midagi, mdea miks .
Ss mingi aeg välja, kõige pealt tanniga, ss läksime risto ja tuvi juurde, nad olid a ja o pingil .
Ss ambuka taha, lampi, ss kodo .
Mõni oskab hästi koputada ka ju :d .
Mdea, mingi aeg uuesti välja, ss ambuka taha vist .. mdea täpselt ja ss kodo .
Nüüd mingi suht lebo, mõtlesin, et läeks tv ette, aga ei sittagi ei tule sealt.
Mõttetu.
Ei tglt, varsti saab juba .
Kõigest 15mintsa veel ja ss saab teleka ette minna .
Ma lihtsalt ei viitsi enam midagi teha, tahaks et kõik maha rahuneks üldiselt.
Kuigi tegelt praeguse seisu üle üldse ei vinguks :*
Aga dvj, äuäu :*

Monday, January 2, 2012

You can take everything I have.




joukar,
täna suht lühidalt .
lamp passimine, mingi aeg korra kaisa juurde .
oijahh .
ss kodo, sätt, musja kehtna, välja, film ja ss väljas suht pohhuilt .
mdea, lebo .
ja kätt on ka tore näkku toppida :d
titanic omab ka, vnoh, nii palju kui seda vaadatud sai :d
suht hea on olla tegelikult .
ja nüüd usun, et sul pohhui, kuna sa ei saanud selle peale vihaseks :)
äuäu :*

Sunday, January 1, 2012

Deem aae ruundi :D

joukar, eile ss mingi kaheksa paiku alla, nahhaid .
lampi tiksusime musjaga .
*anna šiia*:d
fck , kuidas ma lclt naersin niiiiiiiiiiiii palju :d
ss välja, kaks inimest liitusid meiega .
ss nad tegid oma šampapaugud ära ja vaatasime rakette veits .
ss kivi juurde, polnd kedagi enam, ss kellegi juurde veel, keda ma ei tea :d
*head uut aastat tead neid v? mkm sama siin* :dd
ss tiksusime seal, koerad ilastasid täis, aga ülinunnud kutsud olid :d
ss me nahhaid, filmi vaatama .
mdea, seal jälle irnusin :d
*see on mees tglt huj?* :d
ss mingi aeg tuldi sinna, mdea seal ka naersin :d
*a mul on samasugune, aint see on teine ja ss värv on teine ja ss siit on teine ja* :d
ja ss üks feilis seal sõnumiga, täitsa perses :d
a ja munale lükati ka näpp sisse :d
mdea, üldse naljakas oli :d
ss mingi aeg uuesti filmi vaatama ja ss sliipi ää .
suht normall .
*igav oleksid tahtnud kehtna vahel olla v? mkm* :d
tglt oli kaine aastavahetus, pmt .
ommikul üles, lampi tiksusin ja ss nelja paiku kodo .
nüüd ootab, et kell pool kuus saaks, ss kõllab musjale ja kuulab mis ta teeb .
nüüd on igav kuidagi, mõtlesin et läeks sliipi veitsaks, aga pooleks tunniks ma ei viitsi minna, niiet peab vist tv ette minema or lampi tiksuma .aga daika,
äuäu