Sunday, March 4, 2012

So heartless.

Tsaup. Pole midagi erilist blogida. Kaua pole bloginud, tean. Ikkagi. Tuju pole nagu, vnoh, mitte et midagi juhtund oleks, tegelikult on kõik super, aga lihtsalt siuke väss ja värki.
Reedel oli siis trenn, see lebo, õhtu poole musja juurde.
Siis seal sai naerda ja kaarte mängida :D
Hommikul mingi aeg koju. Laupäeval ei liigutanud väga, sõin, tv, lugesin veits raamatut, aga jube igav tundus.. mingi kolme nelja paiku tuttu ja poole kuuest üles, alguses ei tahtnud üldse tõusta, aga siis ikka ajasin voodist välja ennast. Kohe pessu, sättima, siis musja juba helistas ja minema.
Õhtul kaarte again ja veits (D). Mingi aeg telekat ja siis tuttu ära.
Hommikul koju jõudsin, siis lampi tv, nagu ikka. Raamatut lugesin ka, läbi sain.
Tõsiselt piinlesin enamus ajast kui lugesin, nii mõttetu oli ja nagu ei olnud ka, aga samas tahtsin läbi saada. Ja nüüd sellega korras, iseasi, kui hästi vastamisel läheb. Mingi eesti keele töö saatsin ka ära. Selle olin täiesti ära unustanud. Nüüd kõik vist korras, täpselt ei tea.
Vaikselt netis, vahe peal tv, süüa kohe tegema ja siis jah.
Homme ei pea õnneks essasse tundi minema, ajalugu viis,niiet see on tiptop. Peak õhtul mõnda filmi vaatama. Kuigi tegelikult selline jõuetu tunne on olnud terve päeva, nagu haige oleks, aga samas seda tunnet ei ole. Lihtsalt väsinud ilmselt.
Peakski nüüd minema suitsule ja siis tv ette.
Dvj, tsäubläu :*
_______________________________________________________________
For me, you're just perfect.

No comments:

Post a Comment