Monday, May 21, 2012

nii musi lihtsalt :*  kõige parem üldse, niii hea on olla tegelikult. ei kujutaks midagi ilma sinuta ette. kogu aeg ainult oleks õnnelik selle rahulolu üle. (L) just nimelt oled kõige nunnum ja armsam ja kallim (K)
musikallimusikalli, ma armastan sind kullakene :***(L)

Monday, May 14, 2012

tsauka. niiiii väss on olla. käisin ikka täna inkas ära, mingi 15 mintsa olin vist. sain materjali veits. nüüd homme eksam. täna pole muidu midagi erilist teinudki, eile oli siuke parem päev ja õhtu oli ka parem. vähemalt parem kui täna, palju palju parem.
natuke õmblesin täna ja ühe kõrvarõnga paari tegin ka juurde. vot. nii paha on olla. vnoh, mitte paha, aga nohu ka köha on nii halvad ja ajavad mu pea nii hullult valutama. varsti peaks pessu minema ja kordama veits ja siis tuttu, vnoh, mdea kui pea ma magama jääksin. aga noh, savi.
dvj, tsaubljau.

Sunday, May 13, 2012

hommikul olin kodus, emale lilled ja kingitus. veits juttu ja sätt. ss musi juurde.
nüüd siin veits rohkem rahvast, kui ma arvata oskasin, aga no pole hullu, elab üle. minul pole siin viga midagi. :) ainult musi on kuidagi kaugel veits, kuigi eks see ole loogiline, et ta eemal taidleb. ;)
aga jah, ma lähen ka välja tagasi, dais !
_______________________________________________________
minu musi ! (L)

Thursday, May 10, 2012

nii haiglane on olla. väsimus ja kõik. aga koolis sai ära käidud ja nüüd varsti musiga. 
see on põhiline, :*

Sunday, May 6, 2012

the stars, they shine for you.

pühapäev, kell on 23.10 ja ma ei maga. kurat, ma tavaliselt magan koolipäevadel juba kümnest. lihtsalt kuulan muusikat, vaatan pilte ja mõtlen omaette. küünlast tuleb ka head lõhna. nunnu küünal on, suur ja maasika oma. armas. ükskord sai ostetud musiga, aga nüüd see jäi siia ja teised viisin sinna. üldse on hea oma elu peale mõtelda. kõik on nii hea. lihtsalt nii õnnelik on olla. selline jube hea tunne on mõtelda. kui mõistev sa tegelikult oled ja mis mina teen. ja mõtelda sellele, kui palju sa mind naerma suudad ajada oma lollitamistega ja lollakate häältega. see on ka imelik, kui rõõmsaks võivad teha need taidlemised ja minu tõstmised ja lihtsalt õhtul rääkimised, need on lihtsad ja armsad. hea on see, et ma suudan sinuga rääkida nii palju ja kõigest ja jutt ei saa tegelikult ikka otsa ja tegelikult me mõistame üksteist nende jututeemade koha pealt. need tekstid ka mis olen saanud. super hea tunne tekib lihtsalt. vot, sellistel õhtutel nagu praegult on, kui ma lihtsalt üksi istun, siis jään nende peale mõtlema. see mis kunagi oli on ikka täielik pask praeguse kõrval. mul lihtsalt on sõnad otsas, nii super on. parim.

*musi, jääme tuttu.
*miks?
*sest, siis ma saan sind kaisus hoida
(L)
                                                                        the sweetest! (K)

Friday, May 4, 2012

and i will always love you.

nii, musi läks enne poolt seitset ära ja kell on pool kaheksa läbi ja ma pole tuttu jäänud veel. tegelikult peaks jääma, muidu ma keavas terve päeva magan täna või olen lihtsalt õhtuks nii väss omadega. aga mul pole und lihtsalt, ma mõtlen ja mõtlen, kui hea tegelikult on. vahest on küll selline tunne, et jah vsjo. aga tegelikult pole mu elul viga midagi.. isegi kui mõned seda arvavad. minu jaoks ei ole. super on tegelikult.
peaks tegelikult pelama ühe või paar mängu ja siis üritada sliipi vajuda.
dvj, tsaup .
:**
i hope it's everything you dreamed your life would be, and so much more. (L)

he was everything that i wanted.

täitsa pekkis, ma kõige pealt vingusin, et mul on kõht tühi, ss nälgisin siin veits, liigutada ei viitsinud, ss mõtlesin, et savi, lähen poodi ja nüüd kõht nii täis, et jube on olla. aga noh, nüüd ma pole enam seest tühi, vaid nii täis kui olla annab.
tegelt ma jäin mõtlema, et iseloomu pole mul ikka üldse, lambiselt jäin mõtlema, aga noh, pole hullu.
üldse imelik on olla, kõigil on kodus kuidagi niiiiii palju küsimusi. ja ma lihtsalt vahin lolli näoga ja siis tuleb neid veeel veeeel rohkem.
tegelt mõtlesin referaati teha, aga ma ei viitsi, peaks välja minema rattaga nt, suitsule or smth. mdea.
dvj, tsaup :*