Sunday, July 15, 2012

I'll try to fix you.

Hommikust. Täna ärkasin alguses poole neljast, siis lõpuks Tanel ajas ennast üles ja läks teistega kalale. Mingi poolüheksa ärkasin uuesti korraks, Tann tuli toast läbi ja läks veel ühte kohta kalale, ma tegin suitsu ära ja läksin magama tagasi ja kui lõpuks täitsa üles ärkasin, siis ma ei tea, mis kell oli. Musi äratas mu jäätise ja šokolaadiga üles (a) ;*. Siis telekas ja värgid, veits kaarte mingi aeg ja nüüd musi läks jälllllllle kalale. Vnoh tegelt mingi 40mintsa tagasi ma pakun ;). Ma olin netis, nagu praegugi. Vahepeal panin musi püksid välja kuivama ja kohe kohe suitsule. Vaatab, mis telekast tuleb ja ss ilmselt netist ära, vot.
Tsäu, !

Kallis ;**!

Saturday, July 14, 2012

Be every color that you are.

Terää! Eile oli siis musil päriselt sünnipäev, meie olime Keavas. Aga vähemalt sain kõige esimesena õnne soovitud. Ja ma loodan, et see oli meelde jääv soovimine :D ;)! Eile õhtul, siis Raplas veitsaks, poodides, tänaseks oli asju ju vaja. Eile musi läks veel kalale ja ma tegin Ailiga salateid ja värke.
Täna alguses lampi passisime, siis aias, grillimine ja midagi taolist. Korra Raplast läbi, õhtu paiku tulid veel kaks inimest. Kaisa oli nunnukas :). Nüüd neli tükki mängivad saskut seal ja ma netis. Vaikselt siidrit ja passib siin. Kui Tann ka millalgi siia tuppa tuleb, siis ilmselt teleka ette. Aga mina vaatan praegult oma videosid edasi, vot :).
Tsaup!

How wonderful life is, now you're in the world.

Saturday, July 7, 2012

Silence doesn't kil.

Tsauka :)! Paides käidud, ujumas käidud ka lõpuks see aasta. Tagajärjed pole just kõige paremad, aga muidu oli hea. Nüüd emaga rääkisin, siis vist kolmap Pärnu. Tivolist rääkis ka õde juba, et ma pean sinna ka temaga minema, aga kuna see mingi 5.augustini seal on, siis on aega sinna jõuda, vaatab, ehk peale sünnipäeva mingi aeg. Nii kahju, suvi läbi juba varsti.
Praegult Ohekas, mingi poole nelja paiku koju. Tann vb Kehtna kalale. Ma mõtlesin, et peaks kodus veits jamama ja siis aiamaale päevitama minema :).
Nüüd mõtlen, et kui õhtul ilus ilm on, siis peaks musiga kutsud ka jalutama viima jälle, eile sai käidud üle pika aja ;).
Aga jah, ma taidlen netis edasi! :)

Muah, Sulle ! ;**